اولویت های پژوهشی 

 

آموزش تغذیه ، رژیم های درمانی و مداخلات تغذیه ای در پیشگیری و درمان بیماری های متابولیک و مزمن مانند چاقی ، دیابت و بیماری های قلبی عروقی

بررسی مصرف مکمل ها در گروه های مختلف : پیشگیری و درمان

بررسی امنیت غذایی و کمبود های شایع ریزمغذی ها و راهکار های بهبود آن در بین خانوار های مناطق پرجمعیت و کم درآمد و همچنین گروه های در معرض خطر (کودکان ، زنان، سالمندان) استان خوزستان

استفاده از فناوری نانو در مواد غذایی و ایمنی آن

تکنولوژی های نوین در بسته بندی های سازگار با محیط زیست مواد غذایی

بررسی سطح آلاینده های شیمیایی و میکروبی و بیولوژیک و راهکار های کاهش یا حذف آنها در مواد غذایی به منظور ارتقاء ایمنی مواد غذایی