اولویت های پژوهشی
آموزش تغذیه ، رژیم های درمانی و مداخلات تغذیه ای در پیشگیری و درمان بیماری های متابولیک و مزمن مانند چاقی ، دیابت و بیماری های قلبی عروقی
بررسی مصرف مکمل ها در گروه های مختلف : پیشگیری و درمان
بررسی امنیت غذایی و کمبود های شایع ریزمغذی ها و راهکار های بهبود آن در بین خانوار های مناطق پرجمعیت و کم درآمد و همچنین گروه های در معرض خطر (کودکان ، زنان، سالمندان) استان خوزستان
استفاده از فناوری نانو در مواد غذایی و ایمنی آن
تکنولوژی های نوین در بسته بندی های سازگار با محیط زیست مواد غذایی
بررسی سطح آلاینده های شیمیایی و میکروبی و بیولوژیک و راهکار های کاهش یا حذف آنها در مواد غذایی به منظور ارتقاء ایمنی مواد غذایی
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: