1 |
NRC-0301 |
در دست اجرا |
تعیین الگوهای غذایی غالب، شاخص های انسولین رژیم غذایی و رویکرد رژیمی جهت توقف فشار خون(DASH) و ارتباط آنها با شدت درد و خستگی در مبتلایان به مولتیپل اسکلروزیس |
2 |
NRC-0210 |
در دست اجرا |
بررسی اثرات پوشش کیتوزان حاوی عصاره هیدروالکلی گیاه گل میمونی (striata Scrophularia) بر خواص ارگانولپتیکی، کیفیت میکروبی و شیمیایی فیله ماهی قزل آلا |
3 |
NRC-0208 |
در دست اجرا |
مطالعه مقطعی برای بررسی تغییرات شاخص های آنتروپومتری و کمبودهای تغذیه ای در بیماران تحت جراحی های مینی بای پس،بای پس و اسلیو معده ،سه ماه، شش ماه، یکسال و دو سال پس از جراحی |
4 |
NRC-0211 |
در دست اجرا |
بررسی اثرات مکمل بره موم بر پارامترهای منی، بیومارکرهای استرس اکسیداتیو، فراگمانتاسیون DNA اسپرم و بیان RNA غیر کدکننده طولانی HOTAIR در مردان نابارور مبتلا به آستنوزواسپرمی. |
5 |
NRC-0209 |
در دست اجرا |
بررسی ارتباط شاخص های تغذیه ای منتج از پرسشنامة بسامد خوراک با شیوع و بروز سندرم متابولیک و مؤلفه های آن با استفاده از مدل های مبتنی بر الگوریتم های هوش مصنوعی و روش های آمار کلاسیک: به کارگیری داده های فاز اولیه و فاز ارزیابی مجدد کوهورت بالغین شهرستان هویزه |
6 |
NRC-0206 |
در دست اجرا |
بررسی اثر مکمل سین بیوتیک بر شاخص های آنتروپومتریک و سطح اشتها در زنان چاق تحت رژیم کاهش وزن |
7 |
NRC-0205 |
در دست اجرا |
بررسی تأثیر مکمل یاری با پروبیوتیک چند گونه ای بر درجه افسردگی و کیفیت زندگی بیماران مبتلا به بیماری های التهابی روده: یک کارآزمایی تصادفی سازی شده با کنترل دارونما |
8 |
NRC-0204 |
انصراف از اجرای طرح |
بررسی تاثیر مکمل ویتامین D بر درد و عوارض تنفسی پس از بیهوشی عمومی در سپتورینوپلاستی |
9 |
NRC-0207 |
در دست اجرا |
تاثیر همزمان آلژینات و باکتریوفاژسالمونلا انتریتیدیس بر روی میزان کاهش باکتری سالمونلا انتریتیدیس در گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال |
10 |
NRC-0203 |
در دست اجرا |
مقایسه ی تاثیر ملاتونین، ویتامین C و کلونیدین خوراکی بر پاسخ همودینامیک به لارنگوسکوپی و لوله گذاری داخل تراشه، میزان نیاز به داروهای بیهوشی و درد پس از سپتورینوپلاستی |