ردیف شماره طرح تحقیقاتی وضعیت طرح/پروژه عنوان طرح
1 NRC-0301 در دست اجرا تعیین الگوهای غذایی غالب، شاخص های انسولین رژیم غذایی و رویکرد رژیمی جهت توقف فشار خون(DASH) و ارتباط آنها با شدت درد و خستگی در مبتلایان به مولتیپل اسکلروزیس
2 NRC-0210 در دست اجرا بررسی اثرات پوشش کیتوزان حاوی عصاره هیدروالکلی گیاه گل میمونی (striata Scrophularia) بر خواص ارگانولپتیکی، کیفیت میکروبی و شیمیایی فیله ماهی قزل آلا
3 NRC-0208 در دست اجرا مطالعه مقطعی برای بررسی تغییرات شاخص های آنتروپومتری و کمبودهای تغذیه ای در بیماران تحت جراحی های مینی بای پس،بای پس و اسلیو معده ،سه ماه، شش ماه، یکسال و دو سال پس از جراحی
4 NRC-0211 در دست اجرا بررسی اثرات مکمل بره موم بر پارامترهای منی، بیومارکرهای استرس اکسیداتیو، فراگمانتاسیون DNA اسپرم و بیان RNA غیر کدکننده طولانی HOTAIR در مردان نابارور مبتلا به آستنوزواسپرمی.
5 NRC-0209 در دست اجرا بررسی ارتباط شاخص های تغذیه ای منتج از پرسشنامة بسامد خوراک با شیوع و بروز سندرم متابولیک و مؤلفه های آن با استفاده از مدل های مبتنی بر الگوریتم های هوش مصنوعی و روش های آمار کلاسیک: به کارگیری داده های فاز اولیه و فاز ارزیابی مجدد کوهورت بالغین شهرستان هویزه
6 NRC-0206 در دست اجرا بررسی اثر مکمل سین بیوتیک بر شاخص های آنتروپومتریک و سطح اشتها در زنان چاق تحت رژیم کاهش وزن
7 NRC-0205 در دست اجرا بررسی تأثیر مکمل یاری با پروبیوتیک چند گونه ای بر درجه افسردگی و کیفیت زندگی بیماران مبتلا به بیماری های التهابی روده: یک کارآزمایی تصادفی سازی شده با کنترل دارونما
8 NRC-0204 انصراف از اجرای طرح بررسی تاثیر مکمل ویتامین D بر درد و عوارض تنفسی پس از بیهوشی عمومی در سپتورینوپلاستی
9 NRC-0207 در دست اجرا تاثیر همزمان آلژینات و باکتریوفاژسالمونلا انتریتیدیس بر روی میزان کاهش باکتری سالمونلا انتریتیدیس در گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال
10 NRC-0203 در دست اجرا مقایسه ی تاثیر ملاتونین، ویتامین C و کلونیدین خوراکی بر پاسخ همودینامیک به لارنگوسکوپی و لوله گذاری داخل تراشه، میزان نیاز به دارو­های بیهوشی و درد پس از سپتورینوپلاستی